THE 4 BEST FASHION SITES

Afbeelding

1. ASOS -mijn favoriet-
Afbeelding
asos.com is de place to be als je op zoek bent naar een mooi, classy en goedkoop kledingstuk. 
Wat ik zo goed vind aan Asos is dat de meeste kledingstukken onder de €250 zijn. Het is een site voor iedereen met alle verschillende stijlen. Ze tonen ook op een ‘home’ pagina alle nieuwe trends met daar hun eigen stuks bij. Ze verkopen natuurlijk ook andere merken zoals Mango, New look, Diesel, Essentiel…

2. THE OUTNET 
Afbeelding
Bij theoutnet.com heb je een reusachtige keuze tussen alle top-designers en brands. Ze tonen je er de nieuwste trends en de nieuwste en designer. De filters om je producten te kiezen zijn echt bizar, bv. er is een filter van zebra-en panterpatronen bij ‘kleur’ :). Bij the outnet is alles ‘the real deal’ en meestal meteen boven de €250.

3. NET-A-PORTER
Afbeelding
Ik ben verliefd op bijna alle kledij bij net-a-porter.com! Ze verkopen de kledij die je tegen komt in Vogue, Elle en Porter. Zij tonen ook alle nieuwe trends. 
Net-a-porter is een echte luxury fashion site met artikelen al snel boven de €1,500! Hun duurste artikel is een gouden armband van €35,000. Alles bij net-a-porter is van bekende luxury designers zoals Mcq alexander mcqueen en Victoria Beckham.

4. VESTIAIRE COLLECTIVE
Afbeelding
vestiairecollective.com, bekend als één van de beste ‘delivery sites’ en trendvolger. De prijzen zijn zoals bij the outnet. Ze verkopen er echt de leukste juwelen en andere accessoires! Ze hebben er ook mooie dingen voor mannen en kinderen. Vestiaire collective is de nummer 1 van de Franse fashion sites met de mooiste kleding en accessoires!

-Dit zijn de 4 beste fashion sites-
http://www.asos.com
http://www.theoutnet.com
http://www.net-a-porter.com
http://www.vestiairecollective.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s