CRAZY ABOUT POLKA

Crazy about polka – polka dots

De polka dot trend van 2012 blijft nog kleven bij vele brands. Zara toont bij de nieuwe collectie van TRF dit nieuwe, donkerblauwe jumpsuit met witte polka dots en blote rug. Ze tonen het in combinatie met hun birkenstocks.
Het jumpsuit vind ik geweldig, maar in combinatie met de ‘jezussandalen’ vind ik het hele concept veel minder leuk. Zonder de polka dots zou het jumpsuit flauw en flets overkomen. Patronen zijn ook erg leuk om te mixen en je kan een zomerse outfits mee creëren. Een leuk item voor deze zomer!
Afbeelding
Op asos.com vind je veel polka items net zoals deze T-shirt van Markus Lupfer. Ik hou van deze T-shirt met grote sequin polka dots. Deze T-shirt volgt ook een beetje de stijl Essentiel Antwerp. De sequins maken de T-shirt jonger en opvallender, wat de T-shirt net zoals het jumpsuit leuk te combineren maakt.


Afbeelding
Essentiel heeft niet veel, bijna geen polka items. Dat maakt deze sandaaltjes dan ook veel specialer, nog meer speciaal dan ze al zijn.
Zilverkleurig is niet te missen in de nieuwe collectie van Essentiel Antwerp. Het Belgisch topmerk blijft me verassen met leuke zomeritems. Het is duidelijk dat je een paar platte sandaaltjes in je kast moet hebben deze zomer en deze zijn perfect voor het aankomende seizoen. Ze vallen op, ze zijn orgineel en je kan ze met bijna alles combineren! De polka dots verschijnen hier in de binnenkant van het sandaaltje. Ze maken het sandaaltje vrolijk en orgineel!
gemir shoes essentiel

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s