FATHER’S DAY GIFT IDEAS

Image

1° Elke vader drinkt wel graag een tas thee of een kop koffie. Je kan met een beker ook niks verkeerd doen en als je een praktisch en leuk cadeautje wilt is een kop altijd een goed plan. Jamie Oliver heeft een hele collectie ( The Chalk Collection ) tassen. Deze beker met ‘Top Dad’ is één daarvan. Ik heb er zelf zo een gekocht met ‘Super Mum’ voor moedersdag en ze zijn zelfs mooier in het echt!

2° Draagt jouw papa een hemd en heeft hij maar sobere manchetknopen? De nieuwe en speelse manchetknopen van Paul Smith kunnen daar eens verandering in brengen! Ze zijn leuk, nieuw en anders. Een leuk cadeau voor vadersdag!

3° Toen ik dit zag staan, heb ik er meteen op geklikt omdat ik a. moest weten hoe het werkte en b. omdat het er ook mooi uit ziet. Het is dus een boekenplank met koorden waar je je boeken aan moet bevestigen. Als je papa graag boeken leest en een nieuwe, moderne plank nodig heeft, ga dan voor deze!

4° Een parfum van Dior is misschien niet zo’n origineel cadeau, maar daar is ook een reden voor. Het is een sober en nuttig cadeau dat elke papa kan gebruiken. Geen inspiratie, ga voor een parfum!

5° Fotokaders vind ik zelf een heel leuk cadeau. Zeker als je er een mooie foto van jou met je papa instopt. Deze kader van Ikea past ook bijna bij elk interieur en de kader is ook nog eens goedkoop!

6° Een papa kan wel een zwembroek gebruiken nu dat het bijna zomer is. Villebrequin en Jack Wills hebben fleurige en zomerse modellen, die leuk zijn voor de zomer. Deze rode met flamingo’s is van Villebrequin, dat is mijn persoonlijke favoriet. 

Nog steeds geen inspiratie voor vadersdag? Laat dan een reactie achter hier beneden.

Advertisements

4 thoughts on “FATHER’S DAY GIFT IDEAS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s